Izvor:
10.11.2019 u 17:02
0

PUCNJAVA U KRUŠEVCU: Naoružani napadači upali u kladionicu! Ispaljen je hitac upozorenja!

Sve se odigralo munjevito.

U kladionici u kruševačkom naselju Parunovac, noćas oko tri sata, četvorica maskiranih razbojnika, naoružanih pištoljima i puškama, pokušali su oružanu pljacku.

Trojica su ušla u kladionicu, uz povik da je reč o pljački i zatražili da im se novac preda, dok je četvrti, kako je pokazao snimak sigurnosnih kamera ostao napolju.

Pošto je radnik odbio, isprva misleći da je reč o maskaradi u "beloj nedelji", jedan od razbojnika je ispalio hitac upozorenja, dok je drugi u znak pretnje puškom krenuo ka njemu.

Radnik je zaklon potražio na podu, držeći kasu, koja se, u pokušaju da mu je otmu, otvorila i novac se rasuo.

Neuspeli pokušaj pljačke razbojnike je naterao na beg, nakon čega su radnik i trojica gostiju, koji su svedočili nesvakidašnjoj sceni, zatvorili objekat i alarmirali policiju. Za počiniocima se intenzivno traga.

Izvor: Alo.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter