Izvor:
08.11.2019 u 11:06
0

PREDOSETILA DA SE DESILO NEŠTO LOŠE: Majka poginulog sedmogodišnjeg dečaka preklinjala policiju da POSLEDNJI PUT VIDI SVOJE DETE! (FOTO)

Majka sedmogodišnjeg dečaka, koji je pao sa 12. sprata solitera, saznala je da je njeno dete poginulo kada se vraćala kući i ugledala telo prekriveno ćebetom ispred zgrade.

Majka je ostavila sedmogodišnjeg sina u stanu dok je ona izašla da drugo dete odvede u vrtić, koji se nalazi u blizini.

Za sada nije jasno kako je došlo do tragedije, ali se sumnja da se dečak, nestrpljiv da vidi da li se majka vraća, nagao kroz prozor, izgubio ravnotežu i pao sa velike visine na parkirani automobil ispred zgrade.

Policija i Hitna pomoć su ubrzo stigle na lice mesta. Lekari su, nažalost, samo mogli da konstatuju smrt mališana. Telo dečaka pokriveno je ćebetom na betonu ispred zgrade.

Ovaj užasan prizor majka sedmogodišnjaka zatekla je kada se vraćala iz vrtića. Nesrećna žela, sluteći najgore, molila je policajce da joj pokažu telo da bi videla da li je u pitanju njeno dete.

U tom trenutku, majčine najgore noćne more postale su istina. Hitna pomoć je na licu mesta ukazala pomoć nesrećnoj ženi.

Uviđaj na licu mesta još je u toku.

Izvor: Blic.rs
Foto: B. JANAČKOVIĆ/RAS SRBIJA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter