Izvor:
16.10.2019 u 08:56
0

DETE PREGAŽENO NA MAGISTRALI KOD KRUŠEVCA: Da li je nastradalo zbog PIJANOG VOZAČA?!

Dečak (6) tragično je nastradao kada ga je na putu Kruševac-Aleksandrovac, u mestu Pepeljevac, pregazio vozač „juga“ Z. P. (43).

Tragedija se dogodila u ponedeljak oko 20 sati, u trenutku kada je mališan izašao iz prodavnice.

– Dete je istrčalo iz radnje koja se nalazi odmah pored magistrale. Izleteo je pravo na kolovoz, a u tom trenutku je naišao „jugo“ i udario ga. Sa njim je bio i njegov tata – kaže izvor i dodaje da je Hitna pomoć prevezla teško povređenog mališana u kruševačku bolnicu.

– Lekari su učinili sve da ga spasu, ali, nažalost, njemu nije bilo pomoći. Preminuo je nedugo po prijemu u bolnicu – kaže sagovornik.

Policija je posle nesreće uradila alko-test vozaču „juga“ i utvrđeno je da on nije upravljao automobilom pod dejstvom alkohola.

Prema nezvaničnim informacijama, njemu nije određeno zadržavanje.

– Zasad se pretpostavlja da nesrećni dečak nije bio pažljiv prilikom prelaska magistrale. Nije pogledao levo i desno pre nego što se uverio da je bezbedno da pređe ulicu. Nažalost, dečja nesmotrenost ga je koštala života. Ipak, istragom će biti utvrđene sve okolnosti ove tragedije – dodao je on.

kurir.rs
Foto: Twitter/printscreen/ @blokvesti

    PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

    Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

    Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

    Ostavite komentar

    Unesite pojam i stisnite enter