Izvor:
02.10.2019 u 07:50
0

JAGODINA NA NOGAMA: Nastavnik seksualno UZNEMIRAVAO učenice u školi!

Više javno tužilaštvo u Jagodini odredilo je zadržavanje S. T., nastavnika nemačkog jezika Osnovne škole "Rada Miljković" iz Jagodine, zbog sumnje da je seksualno uznemiravao učenice!

– Osumnjičeni je od početka školske godine, pa do 27. septembra, polno uznemiravao učenice navedene škole govoreći im da su ku*ve, da bi dečaci trebalo da skaču na devojčice, kao sto on skače na svoje koleginice i da je odeljenje je*arnik – objašnjava izvor.

Tu nije bio kraj gadostima ovog bludnog nastavnika. On se sumnjiči i da je dvema maloletnim učenicama rekao da "stoje kao kurve", a jednu devojčicu je i dodirivao po zadnjici.

Nastavnik se tereti za polnog uznemiravanje, za šta je zaprećena kazna od dve do deset godina. Istraga o ovom slučaju je u toku.

Izvor:Kurir
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter