Izvor:
03.09.2019 u 14:18
0

BEOGRAD: Uhapšene još dve osobe zbog nasilničkog ponašanja na auto-putu „Miloš Veliki“! (FOTO)

Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su još dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su na auto-putu „Miloš Veliki“počinile nasilničko ponašanje.

Oni se terete za ovo krivično delo koje se dogodilo u noći između 27. i 28. avgusta.

Policija je uhapsila M.T. (24), koji se sumnjiči da je jedan od organizatora i M.A. (26), koji se tereti da je u ovom događaju učestvovao.

Policija je identifikovala i dvojicu maloletnika, za koje se sumnja da su učestvovali u ovom događaju, koji su saslušani po nalogu Višeg javnog tužilaštva za maloletnike i protiv njih će biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

Sumnja se da je grupa osumnjičenih, od kojih su neki ranije uhapšeni, na auto-putu „Miloš Veliki“, na području Obrenovca, uz upotrebu drvenih palica, baklji i staklenih flaša zaustavila saobraćaj i tom prilikom nanela lake telesne povrede vozačima i oštetila više automobila.

Uhapšenima M.T. i M.A. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

Izvor:b92.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter