Izvor:
27.08.2019 u 08:54
0

MISTERIOZNA SMRT ASOLVENTKINJE ŠOKIRALA JE SRBIJU: Sumnja da je ovo PRESUDILO mladoj devojci! (FOTO)

Ivani Ružić (25) iz Zrenjanina, apsolventu na Učiteljskom fakultetu u Vršcu, pozlilo je u popularnom zrenjaninskom klubu dok je bila na devojačkoj večeri svoje drugarice u noći između subote i nedelje, a preminula je narednog dana u bolnici.

Sumnja se da je uzrok smrti tromb kog nije bila svesna. Podsetimo, Ivana je 25. avgusta u kafani iznenada izgubila svest. Hitno je prebačena u Urgentni centar zrenjaninske bolnice, gde je 26. avgusta oko 11 časova preminula.

– Ivana je slavila devojačko veče svoje drugarice. Šalila se i veselila, a onda se iz čista mira srušila naočigled šokiranih gostiju. U bolnici su pokušali da je vrate u život, ali, nažalost, bez uspeha – navodi izvor blizak istrazi.

Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu da bi se utvrdio uzrok smrti. Prema nezvaničnim informacijama, u njenoj krvi nisu pronađeni alkohol, niti narkotici.

– Ivana nikada nije pila, a kamoli se drogirala. Bila je devojka za primer. Završila je Učiteljski fakultet u Vršcu, ostao joj je samo diplomski. Sumnja se da je reč o trombu koji nije ni znala da ima – kaže poznanik devojke.

Iz zrenjaninske kafane su rekli da se sve odigralo u bašti, da je Ivana bila vesela i zabavljala se.

– Samo je odjednom pala kao sveća, kao pokošena. Konobari su je odmah izneli iz bašte, a koleginica naša je pozvala Hitnu pomoć koja se pojavila tu za nekih sedam minuta. Gošća kojoj je pozlilo nije pila alkohol, samo vodu, čak su drugarice komentarisale da je vodila zdrav život, bila je vegeterijanac – rekli su iz zrenjaninske kafane.

Rezultati obdukcije pokazaće pravi uzrok tragedije koja je potresla Zrenjanin. Policija je rekla da je ceo slučaj prosleđen Višem javnom tužilaštvu ovog grada.

Izvor: Kurir
Foto: instagram/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter