Izvor:
21.08.2019 u 21:14
0

UHAPŠENA TROJICA MOMAKA ZBOG IŽIVLJAVANJA: Oteli mladiće, terali da ih voze po gradu, plaćaju piće a onda ih opljačkali!

Pre nego su ih ostavili na miru, od izmaltretiranih momaka, da bi im vratili ono što su im oteli, tražili su da im daju 60 evra i viski

S. G. (22), A. B. (21) i Đ. V. (24) iz Velikog Gradišta uhapšeni su zbog sumnje da su u ponedeljak oteli dvojicu mladića, terali ih da ih voze po gradu, da im plaćaju pića u više ugostiteljskih objekata, a kada su završili sa iživljavanjem, od njih su uzeli lančić, ličnu kartu i 1.400 dinara!

– Pre nego su ih ostavili na miru, od izmaltretiranih momaka, da bi im vratili ono što su im oteli, tražili su da im daju 60 evra i viski – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

On je dodao da su nesrećni momci slučaj prijavili policiji, koja je za nekoliko dana uhapsila osumnjičene nasilnike.

– Njima se na teret stavljaju krivična dela protivpravno lišenje slobode i iznuda, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni tužiocu u Velikom Gradištu – rekao je naš sagovornik.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Kraljevo Online‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter