Izvor:
22.09.2016 u 18:17
0

VLADIMIR MARJANOVIĆ NAPAO ZORICU KRSMANOVIĆ: Pokazivala unuci slike mrtve majke, pa završila u bolnici!

Zorica Krsmanović, majka ubijene Jelene Marjanović teško je obolela, a kako joj se stanje pogoršalo, zadržana je na bolničkom lečenju. Zorica je u medicinskoj ustanovi završila nakon svađe s prijateljem Vladimirom Marjanovićem.

Petogodišnja Jana bila je kod bake Zorice, koja joj često pominje majku kako je ne bi zaboravila. Sve fotografije ubijene Jelene sada su kod Zorice. Marjanovići su joj dali albume kako se Jana ne bi potresala kad vidi majčin lik. Međutim, Zorica je tog dana unuci pokazivala fotografije – priča sagovornik iz istrage.

Prema njegovim rečima, u tom trenutku naišao je Vladimir, koji je došao po Janu.

Kada je video da devojčica gleda majčine fotografije, odjednom je pobesneo. Počeo je da viče na priju i da je napada. Urlao je:

Zašto stresiraš i uznemiravaš dete? Ti stvarno nisi normalna. Mi činimo sve kako bi Jani skrenuli misli i kako ne bi mislila na majku, a šta ti radiš. Želimo da dete zaboravi na Jelenu – ispričao je sagovornik.

Kako dodaje, potresena Zorica, koju je brutalni ubica odvojio od čerke jedinice, pokušala je da objasni Marjanoviću da samo želi da njena unuka pamti majku.

Krsmanovićeva mu je kroz suze odgovorila: “Pa kako da zaboravi majku, Jana mora da je zapamti, da je se seća. Neću da branim mojoj unuci da gleda svoju majku makar na slikama”. Nesrećna Zorica se tog dana mnogo potresla. Čim je Vladimir otišao sa Janom, pozlilo joj je. Prevezena je u bolnicu na pregled, ali je zadržana na lečenju – priča sagovornik.

Krsmanovićeva je često gledala Jelenine gotografije i slagala njene stvari jer je to jedino što joj je ostalo od ćerke.

Komšijama je pričala kako sve stvari i dalju mirišu na Jecu. Zorica ovu tragediju strašno teško podnosi, nema većeg bola od gubitka deteta. Jadna žena, za nju nema utehe – priča komšinica.

Rada Matić iz Beča, sa kojom se Zoran Marjanović dopisivao noćima i koja je ostala u kontaktu sa komšijama porodice Krsmanović, a za koju se pričalo da se doselila u Borču, potvrdila je ovu priču.

Znam da je Vladimir vikao na Zoricu jer je pokazivala Jani slike, čula sam celu tu svađu od njihove komšinice sa kojom sam u kontaktu. Vladimir je besneo na nju zato što je vadila Jelenine stvari. Jadna žena se branila da to pokazuje svojoj unuci.

Krsmanovićeva pretpostavlja ko stoji iza ubistva njene ćerke, ali veruje u to da monstruma štiti neko moćan. Jelenina majka zbog toga na sve načine pokušava da utiče na to da se smene ljudi koji istražuju zločin.

Izvor:Srpski telegraf
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter