Izvor:
21.09.2016 u 17:21
0

JELENA HTELA DA POBEGNE: Ubijena pevačica planirala da NAPUSTI MUŽA?

Rada Matić iz Beča, koja je porodicu ubijene Jelene Marjanović predstavila kao sektašku tvrdi da je Jelena htela da napusti Zorana, kao što je to učinila i njegova prva supruga, ali ju je smrt pretekla. Prema njenim rečima, Marjanovićeva prva žena jednostavno je sa sinom izašla iz kuće do prodavnice i više se nije vratila. Tu joj je priču ispričala bliska porodična prijateljica.

Divim se i jednoj i drugoj ženi na tome koliko su u toj kući izdržale. Jelenina prijateljica mi je ispričala da je njihov brak u poslednjih šest meseci bio u krizi, ali mislim da nije zbog toga ubijena. I nakon skoro pola godine, tvrdim da je pevačica žrtvovana zarad rituala – kaže Rada Matić za "Alo!".

Ona ne krije da je prva kontaktirala sa Jeleninim mužem, Zoranom Marjanovićem.

– Pošto su napisi u medijima upućivali na to da je Zoran ubica, našla sam njegov profil i poslala mu poruku: „Kako te nije sramota? Što ubi takvu ženu?“, tako mi je, jednostavno, došlo. Posle toga sam pročitala da se Jelenin ubica navodno obesio, pa sam mu poslala poruku sa izvinjenjem. Posle toga mi je poslao zahtev za prijateljstvo i tako smo počeli da komuniciramo. U početku smo ćaskali neobavezno. Preko Vajbera smo razmenjivali samo poruke tipa: „Gde si?“, „Šta radiš?“ i slično. Međutim, posle pet dana počeo je da priča o Hristovim vitezovima i ruci spasenja. Rekao je da vidi tugu u mojim očima i „da preda mnom stoji neka velika nevolja, ali da uz njegovu pomoć to mogu da prebrodim“. Tada sam se uplašila i shvatila da s njim nešto nije u redu. Pomislila sam da se povučem, ali ženska radoznalost i inat su me terali da nastavim. Pokazao je interesovanje za verski fanatizam, a ja sam rešila da istražim o čemu se radi – priseća se Rada kako je tekla komunikacija sa Zoranom.

I sam Zoran Marjanović potvrdio je da se dopisivao sa Radom i objasnio:

Dopisujem se sa svima jer je postojala šansa da se iza nekog od tih profila krije i Jelenin ubica. S osobom koja se predstavila kao Rada ušao sam u konverzaciju i uglavnom sam s njom pričao o veri. Znate, o religiji, jer ponavljam, mi smo pravoslavci koji slave slavu. I sa ostalima sam komunicirao i pričao o religiji – tvrdio je Marjanović.

Jelena Marjanović ubijena je u subotu, 2. aprila. Telo je pronađeno dan kasnije, na nasipu u Crvenki. Policija još nije otkrila ko ju je ubio.

Alo
Foto: Facebook/JelenaJecaKrsmanovicOfficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter