Izvor:
20.09.2016 u 15:18
0

NIJE NI ČUDO ŠTO JE ON BIO NAJKONTROVERZNIJA OSOBA KOJA JE UŠLA U PAROVE: Sam sebe RANIO, evo zbog čega!

Bivši učesnik rijalitija “ParoviMiloš Obrenović (32), poznatiji kao Miloš Frankfurt , nije ranjen u pucnjavi, kako se to prethodno prenelo u medijima.

Čim su čuli da je u Aranđelovcu, gde živi bivši učesnik ovog zabavnog programa, došlo do pucnjave, policajci su se odmah zaputili ka Miloševoj porodičnoj kući.

Međutim, ispostavilo se da je Miloš sam sebe ranio, tačnije, posekao!

Miloš nije ranjen, već se sam posekao po potkolenici jer se posvađao sa devojkom. Kada mu je rečeno da se ova informacija pojavila u medijima, samo je prokomentarisao da “nema pojma odakle to njima” – rekao je izvor upućen u čitavu situaciju.

Podsetimo, Miloš Kuriru rekao da se nalazio ispred kuće kada se zaustavio automobil sa zatamljenim staklima.

Neko je ispalio nekoliko metaka, a jedan me je pogodio u potkolenicu. Odvezli su me u bolnicu u Aranđelovac i ušili mi ranu. To je sve što želim da kažem. Ništa više ne želim da pričam – ispričao je on novinarima, ali im je i spustio slušalicu kada su ga pitali da li je slučaj prijavio policiji.

Inače, Miloš Obrenović je došao u žižu javnosti zbog svoje kriminalne prošlosti koja se obelodanila kada je trebalo da uđe u rijaliti program “Parovi”. Naime, on je 2004. u Nemačkoj osuđen na devet godina zatvora zbog ubistva, a iza rešetaka je proveo pet godina i devet meseci, nakon čega je deportovan u Srbiju, gde je izazvao nesreću u kojoj je jedan čovek izgubio život, zbog čega je u Zabeli proveo još dve godine.

Izvor:Telegraf
Foto:News Executive

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter