Izvor:
18.09.2016 u 19:20
0

BRAT MILICE I ANE DABOVIĆ NA SASLUŠANJU: Evo kako se branio u tužilaštvu!

Crnogorski državljanin Milan Dabović koji je u petak uhapšen sa većom količinom kokaina danas se na saslušanju u Višem javnom tužilastvu branio ćutanjem.

On je iskoristio svoje pravo da ne iznosi odbranu, a nakon toga tužilaštvo je pokrenulo protiv njega istragu i predložilo određivanje pritvora, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

Pritvor je predložen da ne bi ponovio krivicno delo, precizirala je Sekulić.

O predlogu za pritvor u toku dana odlučiće sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu.

Dabović se sumnjiči za krivičnoo delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšen je u petak popodne na Brankovom mostu kada je policija presrela njegov automobil marke "smart", švajcarskih registarskih oznaka.

Prilikom pretresa vozila policija je pronašla dva paketa sa belom praškastom materijom za koju se sumnja da je kokain, saopšteno je juče iz MUP-a.

Mediji pišu da je kod njega pronađeno 2,4 kilograma kokaina te da je Milan brat košarkašica Milice i Ane Dabović.

Tanjug
Foto: Facebook/milanmico.dabovicmd

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter