Izvor:
18.09.2016 u 18:08
0

SKANDAL U LESKOVCU: Pretio pištoljem lekarima u urgentnom, jer…

Jutros oko pet sati i 30 minuta u službi Urgentnog centra leskovačke Opšte bolnice muškarac star oko 30 godfina pretio je startnim pištoljem lekarima i medicinskim sestrama.

On je bio nezadovoljan načinom kako je pregledan njegov brat koji je pre toga zbrinut u Urgentnom centru nakon tuče u jednom od leskovačkih kafića.

Direktopr Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević kazao je Tanjugu da je muškarcu povređenom u tuči ukazana pomoć i da je on zatim otišao u policiju gde je dao izjavu, a nakon toga se vratio u Urgentni centar sa krvarenjem iz nosa.

– Tražio je da ga pregleda lekar službe ORL, a kada mu je saopšteno da lekar dolazi ujutru u sedam sati, pozvao je brata koji je startnim pištolljem pretio osoblju – rekao je Dimitrijević.

Ovo nije prvi slučaj da se zdravstvenim radnicima Urgentne medicine u Leskovcu preti i zbog toga će oni tražiti pojačane mere bezbedniosti u opštoj bolnici Leskovac.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter