Izvor:
06.12.2018 u 15:11
0

GRADONAČELNIK BORA UHVAĆEN SA MALOLETNICOM: Eksplicitne fotografije izašle u javnost!

Zamenik gradonačelnika Bora Branko Perić (60) našao se u središtu skandala kada su fotografije na kojima se on ljubi i grli sa devojčicom od 15 godina osvanule na jednom Fejsbuk profilu.

Nezvanično, kada su fotografije iscurile u javnost, od Perića je zatraženo da odmah podnese ostavku. Kako se saznaje, Perić je podneo ostavku, a u obrazloženju odluke da se povuče sa mesta zamenika gradonačelnika naveo je da su u pitanju lični razlozi.

Slike su ubrzo po postavljanju sklonjene, ali ih je, u međuvremenu, video i “skinuo” veliki broj pratilaca ove društvene mreže. U ceo slučaj se, ubrzo, umešala i policija, ali nema dokaza da je funkcioner u Boru počinio krivično delo.

Perić je, navodno, kazao da je fotografija njegovog poljupca sa devojčicom nastala kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu. On je tvrdio i da se sa ostalim devojkama, koje su bile angažovane, pozdravio na sličan način.

– Imali smo skup u lokalnom Domu kulture i tu su bile devojčice, koje su ukrašavale salu. Ušao sam i video da su posao obavile odlično, zbog čega sam im čestitao – navodno je izjavio Perić.

Takođe, navodno je kazao da na drugoj fotografiji ne vidi ništa sporno. Međutim, nakon što su fotografije dospele u javnost, u ceo slučaj se umešala i policija.

Devojčica je negirala da je imala bilo kakav odnos sa tim funkcionerom. Međutim, maloletnica kao da je bila pripremljena i unapred znala kako treba da odgovori.

Sagovornik lista kaže da je devojčica starija od 14 godina, zbog čega nema krivičnog dela obljube nad detetom.

– S druge strane, ako je nešto i bilo između njih, to nije bilo pod prisilom Prema tome, mi nismo imali nikakav zakonski osnov da reagujemo – kaže izvor.

Inače, Branko Perić je već dugo u politici i uvek je važio za korektnog čoveka, fakultetski je obrazovan, uvek je imao pristojan odnos sa ljudima, tako da su fotografije koje su isplivale u javnost izazvale pravi šok u borskoj javnosti.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/printscreen/@borinfo1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter