Izvor:
11.09.2016 u 14:31
0

KONZUL POTVRDIO: Devojka koja je poginula na Tasosu je DRŽAVLJANKA SRBIJE!

Generalni konzul Srbije u Solunu Siniša Pavić potvrdio je sinoć da je identifikovana devojka koja je poginula u saobraćajnoj nesreći na grčkom ostrvu Tasos srpska državljanka i da je njena porodica o tome obaveštena.

Pre nekog vremena dobili smo potvrdu od grčke policije da se radi o devojci koja je naša državljanka i čiji je identitet utvrđen – rekao je Tanjugu Pavić i dodao da je reč o licu sa inicijalima A.D.

Srpski konzul je precizirao da će zvanična potvrda o pogibiji A.D. biti dostavljena preko Ministarstva spoljnih poslova.

Na žalost, definitivno se radi o našoj državljanki – rekao je Pavić.

U nesreći na Tasosu teško je povređen i još jedan državljanin Srbije, rekao je ranije danas Pavić Tanjugu.

Jutros u ranim jutarnjim satima desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je teške povrede zadobio jedan naš državljanin (M.S) koji je hospitalizovan – rekao je Pavić.

Pavić je rekao da je konzulat u kontaktu sa policijskom organima, bolnicom i porodicom povređenog.

Tanjug
Foto: Spencer G-L

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter