Izvor:
22.10.2018 u 09:28
0

MONSTRUMI IZ OBRENOVCA LIŠENI SLOBODE: Više od godinu dana držali devojku zatočenu, zverski je mučili i iživljavali se nad njom!

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Nenadu P. (35) i njegovoj nevenčanoj supruzi Milevi M. (27) koji se sumnjiče da su više od godinu dana držali zatočenu Jelenu V. (28) u Velikom Polju kod Obrenovca.

Mediji su preneli da je ovaj par devojku zverski mučio i iživljavao se nad njom. Oni su privedeni kada je policija upala u njihovu kuću nakon anonimne dojave.

Portparol suda Bojana Stanković precizirala je da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je odredio pritvor prema okrviljenima zbog opasnosti da će ometati istragu uticanjem na predložene svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Okrivljenima se stavlja na teret izvrsenje krivičnog dela trgovina ljudima u saizvršilaštvu, dodala je Stanković.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter