Izvor:
20.05.2018 u 23:42
0

UPIS NA FAKULTETE SAMO ŠTO NIJE POČEO: Polaganje prijemnih ispita na Beogradskom univerzitetu organizuje se od 20. do 24. juna!

Upisna groznica zbog upisa na fakultete i više škole samo što nije počela!

Prijavljivanje kandidata za polaganje prijemnih ispita na Beogradskom univerzitetu organizuje se od 20. do 24. juna, a prijemni ispit polagaće se od 25. juna do 1. jula. Upis bi trebalo da se završi do 13. jula.

Prema predlogu konkursa, na državnim univerzitetima na raspolaganju će biti oko 20.000 budžetskih mesta, dok je Univerzitet u Beogradu predložio 9.506 mesta na budžetu i 5.480 samofinansirajućih. Školarine će uglavnom ostati nepromenjene, jedino će iznos školarine biti promenjen na Matematičkom fakultetu, tako da će cene školarine varirati od 135.000 do 141.000 dinara.
Prošle godine su se budući studenti najviše interesovali za Medicinski fakultet i FON.

Šta poneti na prijemni
Potrebna dokumentacija
– popunjen obrazac prijave na konkurs
– overena foto-kopija ili original svedočanstva svih razreda srednje škole na uvid
– overena foto-kopija ili original diplome o položenom završnom ili maturskom ispitu na uvid
– dokaz o uplati naknade za prijemni ispit
– lična karta ili pasoš

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter