Izvor:
24.11.2017 u 14:02
0

„CRNI PETAK“ I U SRBIJI: Cene niže do 80 odsto!

Većina tržnih centara u Srbiji danas će se velikim popustima pridružiti "Crnom petku", najboljem danu za šoping, koji već postoji u mnogim zemljama sveta.

Na "Crni petak" milioni Amerikanaca nagrnu u potragu za velikim popustima, a u našoj zemlji cene će, prema najavama poznatih tržnih centara u Beogradu i Srbiji, biti i do 80 odsto niže, dok će najveći popusti biti za on lajn kupovinu.

Tržni centri obično nastave s popustima i subotom, zatim i nedeljom, a ponekad se "Crni petak" pretvori u Black FiveDay. Najveći popusti su, po pravilu, na mobilne telefone. Prošle godine, Aliexpres je u novembru za samo 24 sata prodao robu vrednu oko 18 milijardi dolara.

Black Friday je naziv za nekoliko loših događaja (1869, 1873, 1978, 1993), ali ovaj i ovakav "Crni petak" vezan je za petak posle Dana nezavisnosti u SAD i nastao je ranih pedesetih godina 20. veka kad je najavljivao predbožićne rasprodaje. Kasnije je taj praznik Amazon proširio i van granica SAD.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter