Izvor:
21.09.2017 u 16:51
0

U EMISIJI „POSLE RUČKA“ ISTRAŽUJEMO: Kako podići bezbednost u saobraćaju?

U emisiji "POSLE RUČKA" danas pitamo – Kako podići bezbednost u saobraćaju? Da li smo i u kojoj meri bezbedni? Šta vozač treba da uradi da bi putovanje bilo bezbedno? Kako izbeći saobraćajne gužve nastale usled radova na putevima? Šta se savetuje putnicima? Koje su najčešće greške koje pravimo?

S druge strane, zabrinjava podatak da muškarci čine 80 odsto svih mladih poginulih u saobraćajnim nezgodama u Srbiji. Osim toga oni skrive dvostruko više nezgoda nego žene. Da li je posledica toga to što oni dvostruko više i voze?

Da li smo dovoljno dobro informisani i kao pešaci? Kako probutiti svest kod vozača? Kako uticati na njihovu smirenost? Da li imamo dovoljno znanja?

Gosti u studiju su Prof.Dr Milan Vujanić iz Komiteta za bezbednost u saobraćaju, Dejan Petrović ispred BIG BAND-a, Darko Glavaš sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima i Goran Čomor voditelj.

Gledajte emisiju "POSLE RUČKA" od 15 časova.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter