Izvor:
21.09.2017 u 19:49
0

Stručnjaci analizirali porodicu Marjanović: „Njihovo ponašanje je krajnje sumnjivo“! (VIDEO)

U emisiji "Dobro jutro Srbijo" izneti su novi detalji o porodici Marjanović i njihovom neobičnom ponašanju posle Jelenine smrti.

U gostima kod Irine Vukotić i Milomira Marića bio je sektolog Dimitrije Pastuović.

Meni je ponašanje cele porodice sumnjivo. Počevši od dopisivanja sa Radom iz Beča. To je jako sumnjivo sa njegove strane. Čitao sam da je kao mali izašao u trećem oku. To znači da on propagira neko sektaško učenje. To je sigurno. Samo ne mogu da kažem da je to uzrok ubistva. Kriv je iz nekog razloga. Ima naznaka o sekti dosta. Može da bude satanizam, darkeri… Ne kažem da jesu. Nisu svi u crnom satanisti.

U sredu je, nažalost, još jedan mladi život prerano ugašen. Naime, devojka se u Borči, u blizini kuće Marjanovića, zbog neuzvraćene ljubavi polila benzinom i zapalila.

Slučaj spaljene devojke u blizini Marjanovićeve kuće ne mora da znači ništa, odnosno, da je bilo kako povezano sa njima – smatra Pastuović.

Psihoterapeut Milan Radovanović prokomentarisao je Zoranov ulazak u rijaliti, ali i gostovanje u emisiji "Treće oko", gde je sa svega 10 godina starosti pričao o astralnoj projekciji.

To što je ušao u rijaliti i ostavio dete kući bez majke je krajnje simptomatično ponašanje. Moj utisak je da on ne deluje kao udovac. Što se tiče njegovog gostovanja u emisiji "Treće oko", veoma je neobično. U to vreme treba da uči, da čita, da se igra a ne da priča o astralnoj projekciji. Astralne projekcije nisam sreo do sada u tom uzrastu – izjavio je Radovanović.

happytv.rs
Foto: Twitter/GlavneVesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter