parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ISPOVEST MAJKE OTETE BEBE NA POROĐAJU: Doktor mi je rekao: "Beži odavde, spašavaj sebe i dete"! (foto)

 

U emisiji "Posle ručka" na televizije Happy gostovali su roditelji otete novorođenčadi, koji fape za odgovorima na mnoga pitanja. 

Naime, Mirjana Pavlović iz Šapca iznela je svoju potresnu priču, i navela mnoge roditelje da se zapitaju. 

Mirjana je održavala trudnoću po treći put i činilo se da je sve u najboljem redu, ali je tada usledio splet događaja koji ju je naveo na mnoge sumnje. 
U 7. mesecu trudnoće dobila je kontrakcije i hospitalizovana je u beogradsku bolnicu "Narodni front". Umesto uobičajenih sterilizovanih uslova, koji bi trebalo da su osnovna praksa tokom porođaja, trudnica je smeštena u sobu: 

- Smestili su me u sobičak 2 sa 2 sa jednim lavaboom, probušili mi vodenjak i nestali. Ostavili su me da se sama porodim. Posebno mi je ostao upečatljiv momenat pre samog porođaja. Kada sam dobila trudove, prišao mi je doktor i rekao: " Beži odave, spašavaj sebe i dete. Moliću se za tebe". U tom trenutku nisam odreagovala, a volela bih da jesam. Kada sam se porodila, više nikada nisam videla dete - objašnjava ožaliošćena majka. 

 

 

Posebno zabrinjavaju podaci da je u užem centru Beograda u poslednjih deset dana tri puta prijavljen pokušaj otmice dece na javnom mestu.

Hiljade srpskih familija širom zemlje bore se i kucaju na vrata svih odgovornih ljudi u Srbiji da saznaju pravu istinu šta se dogodilo sa njihovom decom!

Šokantan podatak naveo je mnoge roditelje na razmišljanje. 

Prema podacima Udruženja roditelja nestalih beba, u Srbiji je u poslednjih 40 godina iz porodilišta “nestalo” - odnosno kako oni navode lažno proglašeno mrtvim, a zapravo prodato - između 6.000 i 10.000 beba.

 

 

Happytv.rs
Foto: YouTube Printscreen/Tim Brummel

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 PAROGRAF
02:30  Parovi - Live