Izvor:
22.07.2017 u 23:47
0

Brnabić čestitala srpskim matematičarima!

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas učenicima Matematičke gimnazije u Beogradu osvajanje medalja na 58. međunarodnoj matematičkoj olimpijadu u Brazilu.

"Od srca čestitam učenicima Matematičke gimnazije u Beogradu Igoru Medvedevu, Ognjenu Tošiću, Aleksi Milojeviću i Pavlu Martinoviću na osvojenoj srebrnoj medalji, a Jeleni Ivančić i Marku Medvedevu osvajanje bronzane medalje na Matematičkoj olimpijadi u Brazilu.

Srbija je danas ponosna, jer ste pokazali da su želja za obrazovanjem i predan rad siguran put ka uspehu. Vi ste primer Srbije kakvu stvaramo: obrazovane, posvećene i međunarodno konkurentne. Svoj uspeh ostvarili ste u najjačoj svetskoj konkurenciji i to svojim znanjem i talentom", navela je Brnabić u čestitki, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

"Matematika je u osnovi tehnološkog napretka kome težimo i ja sam sigurna da ćete baš vi biti nosioci tog napretka. Želim vam još mnogo sličnih, svetskih uspeha u daljem školovanju i karijeri", navodi se u čestitki premijerke Brnabić.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter