Izvor:
06.06.2016 u 20:47
0

KRAJ PARADAJZ TURIZMU U GRČKOJ: Carinici oduzimaju JAJA, PUNJENE PAPRIKE…

Paradajz turizam je kod Srba uobičajena pojava. Kartoni jaja, zamrznuto meso, punjene paprike i druga gotova jela stavlja ju se u ručni zamrzivač, a potom u gepek koji je već prepun ležaljki, suncobrana i ostalih potrebnih i nepotrebnih stvari koje prosečan Srbin nosi na letovanje.

Ekonmska kriza koja iz godine u godinu jede budžet prosečnog građanina doprinela je da ovakav vid putovanja postane uobičajena praksa svakog drugog građanina Srbije.

Međutim, izgleda da je paradajz turizmu u omiljenoj letnjoj destinaciji Srba,došao kraj. Naime,početak ovogodišnje turističke sezone u Grčkoj obeležilo je masovno oduzimanje hrane srpskim turistima na granici.

Tako je porodica Sokić iz Pančeva ostala u šoku kada su im carinici na grčkoj granici oduzeli gotova jela koja su planirali da ručaju posle kupanja u moru.

Krenuli smo na odmor u Grčku. Na granici su nam carinici zaplenili ručni frižider u kom su bile zaleđene punjene papirke , ćevapi, pljeskavice, iseckani krompirići. Oduzeli su nam i karton jaja – požalio se Mladen Sokić.

Mladen priča da je bio svedok neprijatne scene, kada su grčki carinici oduzeli čak i karton vode jenoj porodici koja se nalazila u automobilu ispred njihovog.

Na odmor smo krenuli porodično žena, dve ćerkice i ja. Ćerkice su se rasplakale posle ovih nemilih scena oduzimanja hrane. Ali šta je tu je, opet smo morali da izdvojimo novac za hranu, tako da apelujem na sve da više ne idu u Grčku kao pardajz turisti – zaključuje gospodin Sokić.

HappyTv.rs
Foto:Twitter/coffeemaniac_

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter