Izvor:
05.12.2019 u 16:45
0

HOROR U STARIM BANOVCIMA: Otkopan grob i odneta glava pokojnika!

Otkopan grob i izvađeni delovi tela oko njega, bizarna je slika koju su radnici Javnog preduzeća "Čistoća" zatekli u sredu na groblju u Starim Banovcima

Jezivi prizor zatekli su radnici staropazovačkog JP "Čistoća" kada su u utorak u prepodnevnim satima zatekli pomerenu grobnu ploču na groblju u Starim Banovcima.

Tek kada su prišli grobnom mestu, usledilo je još šokantnije, grob je bio otkopan i iz njega izvučeni delovi sanduka, posmrtnih ostataka.

Pomerena je nadgrobna ploča, a potom otkopavan grob i to naročito u predelu glave koja je izvađena zajedno sa krstom, delovima sanduka i krsta koji su tu bili pohranjeni pre 25 godina.

-Ono što u ovom trenutku sumnjamo, da li je u pitanju neki sektaški obred ili nažalost, što moram tako da se izrazim, koristoljublje, da je neka vrednost bila zakopana zajedno sa pokojnikom. To ćemo otkriti nakon sprovedenih istražnih radnji- kaže naš izvor iz istrage.

Pripadnici MUP-a u Staroj Pazovi, tragaju za počiniocem ili više lica koji su počinili ovo delo.

O ovom krivičnom delu u Javnom preduzeću "Čistoća" nisu želeli da govore dok istraga traje, ali su potvrdili da se ovo zaista desilo. Nakon obavljenog uviđaja, komunalni radnici su vratili delove pokojnika u grobno mesto.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, da je u oskranavljenom grobu pre 25 godina sahranjena jedna učiteljica.

– Pričalo se da je ona imala veliku količinu nakita, i da je sav taj nakit ubačen u sanduk sa njom. Da li je to istina, ne znamo, možda je neko to stvarno čuo, ali za svaku je osudu.- pričaju meštani ovog mesta, koji su u šoku nakon saznanja da se ovo desilo.

Skrnavljenje spomenika retka je slučajnost na sremskim grobljima, ali i krađa pokojnika nije tako česta pojava.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Twitter/burek_S_mesom

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter