Izvor:
11.09.2019 u 12:24
0

KOMEMORACIJA POVODOM SMRTI DALIBORA ANDONOVA GRUA: Suze u sali Doma omladine Beograda!

Hip-hop umetnik Dalibor Andonov Gru, tragično je nastradao u ponedeljak tokom vožnje kajta na Dunavu.

Porodica poginulog repera, supruga Danica Andonov sa decom, stigla je prva na komemoraciju u Domu omladine.

Grua su ispratile mnoge kolege sa estrade, među kojima i Marko Bulat, Nigor, Marko Đurovski i Boban Rajović.

Posebnu pažnju izazvao je dolazak Ivana Ivanovića Đusa. Vidno potrešeni reper nije mogao da sakrije tugu za tragično nastradalim Gruom.

Prisutnima su se obratili Gruovi najbliži saradnici kao što je Marko Luis koji je ispričao koliko je bio uzbuđen kao mali kada je dobio Gruov broj, uz podizanje stisnute šake na kraju govora.

Di-džej Plaja je Grua znao više od decenije i imao je samo reči hvale za svog preminulog prijatelja:

– Žalio se taj dan kako oka nije sklopio, jer je prethodno vreče rešavao nešto na telefonu. Obećao sam Vuku da će dobiti telefon. Želeo je da ga iznenadi. Obećao sam, nisam želeo da ga razočaram, morao sam to da rešim – prisećao se di-džej Plaja koji je Grua znao više od decenije.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter