Izvor:
17.01.2019 u 20:22
0

IGOR MITROVIĆ: U centralnoj Privrednoj komori Pariza, predstavio investicione i privredne potencijale Vojvodine!

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović danas je, u centralnoj Privrednoj komori Pariza, predstavio investicione i privredne potencijale Vojvodine, na forumu koji je okupio više od 50 privrednika iz Francuske.

Mirović je istakao da je cilj delegacije Pokrajinske vlade, koja se nalazi u radnoj poseti Francuskoj, da upozna francuske privrednike sa našim potencijalima i da ih motiviše za poslovanje u Srbiji i Vojvodini.

"Ovaj skup zajednički su organizovale privredne komore Vojvodine i Pariza, uz podršku Departmana Val Doaz, i siguran sam da ćemo od ove posete i upoznavanja francuskih privrednika sa našim privrednim potencijalima u budućnosti imati konkretne rezultate", izjavio je Mirović.

Ističući da je Francuska na osmom mestu kada su u pitanju direktne strane investicije u Srbiji, Mirović je rekao da na tom polju ima mnogo prostora za napredak i saradnju, saopštila je pokrajinska vlada.

"Brojnim zainteresovanim privrednicima predstavili smo i podsticaje koje Vlada Republike Srbije i Pokrajinska vlada pružaju investitorima i siguran sam da je to najbolji poziv za ulaganje na našem tržištu", naveo je on.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Jelena Mitić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter