Izvor:
23.09.2018 u 15:11
0

Od sutra redovni radovi na Obilaznici oko Beograda!

Od sutra, 24. septembra pa do 1. oktobra, u periodu od 07.00 do 19.00, izvodiće se radovi na redovnom održavanju kolovozne konstrukcije, na delu državnog puta I A reda broj 1, od petlje "Beograd" do petlje "Surčin", na Obilaznici oko Beograda.

U toku izvođenja radova saobraćaj će iz pravca Šida ka petlji "Ostružnica" biti preusmeren preko službenog prolaza na kolovoznu traku suprotnog smera, gde će se odvijati preticajnom saobraćajom trakom, navodi se u obaveštenju JP "Putevi Srbije".

Za saobraćaj iz pravca Šida, biće postavljeno obaveštenje na petlji "Dobanovci", da se za Surčin vozila isključuju na petlji "Dobanovci".

Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka petlji "Ostružnica", odvijaće se zaustavnom saobraćajnom trakom, dok će za saobraćaj biti zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter