Izvor:
23.09.2018 u 15:02
0

TAKMIČENJE RIBOLOVACA: Stradali somovi, klenovi, mrene!

Pod pokroviteljstvom Skupštine opštine, u oganizaciji Turističke oprganizacije Ćuprije, u ovom gradu, na Velikoj Moravi održano je dvodnevno takmičenje u sportskom ribolovu "Most kup" na kome je učestvalo 77 sportskih robolovaca iz brojnih mesta Srbije.

Takmičenje je počelo juče, "udicom na plovak i fider tehnikom" na kome je učestovalo 14 ribolovaca, a danas nastavljeno, takmičenjem ribolova na varalice, na kome je učetsvalo 63 ribolovca, izjavio je član Organizacionog odbora takmičenja Vladimir Milojević.

Kada je reč o vrsti ribe koju su ulovili, najviše je somova, klenova, mrene. U takmičenju "udicom na plovak" juče je njabolji rezultat postigla Anđela Petković iz Niša, a u "fider tehnici" Stefan Arsić iz Kraljeva.

U današnejm takmičenju, varalicom, pobednik "Most kupa" je Marko Aleksijević iz Kragujevca, koji je ulovio soma. Lepo vreme, izmamilo je brojne Ćupričane koji su iz parka, kod mosta, pratili takmičenje.

Direktorka Turističke organizacije Ćuprije Jelena Petrović, izjavila je da je takmičenje potpuno uspelo, ostvarilo cilj, "promociju najveće srpske reke Velike Morave".

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/RadioS_Srbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter