Izvor:
23.09.2018 u 06:52
0

AUTO-MOTO SAVEZ: Moguća magla na putevima, gužva na putevima po podne!

Meteorolozi za danas najavljuju promenu vremena, zahlađenje u jutarnjim časovima, dok se tokom dana očekuje pretežžno sunčno i toplo vreme, ali je moguća i kišša, koja će usloviti mokre kolovoze, pa je potrebno vožžnju prilagoditi uslovima na putu, saopšštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Kako se navodi u saopšštenju, slabiji intenzitet saobraćaja i manji broj vozila uobičajen je za nedelju prepodne.

U kasnijim popodnevnim i prvim večernjim satima saobraćaj će se osetno pojačati, a posebno na putevima koji vode ka većim gradovima, zbog čega na pojedinim deonicama dolazi do formiranja kolona.

Podsećamo vozače da je u saobraćaju uvek potrebno višše tolerancije, a posebno na deonicama, gde je zbog radova ili pojačanog saobraćaja, usporena vožnja.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržžavanja, a kako se navodi iz Uprave granične policije RS, na putničkim terminalima nema dužžih čekanja.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter