Izvor:
23.07.2018 u 10:48
0

GUŽVE NA GRANICAMA: Na prelazu u Crnu Goru čekanje sat vremena, na Horgošu 90 minuta!

Zadržavanja na graničnim prelazima Gostun i Špiljani, na izlazu iz Srbije, jutros su bila oko 60 minuta, dok je na ostalim frekventnim graničnim prelazima pojačan saobraćaj, a zadržavanja su do 30 minuta.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na ulazu u Srbiju na prelazu Horgoš sa Mađarskom, kao i na izlazu iz Srbije na prelazima Gradina sa Bugarskom i Preševo sa Makedonijom, za putnička vozila zadržavanja su od 30 do 60 minuta.

Na prelazu Špiljani na izlazu iz Srbije zadržavanja su oko dva sata, a na Gostunu oko sat vremena.

Zadržavanja za teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš su oko 90 minuta, na prelazu Šid oko 60, a na Batrovcima oko 120 minuta.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Pošto se tokom dana očekuju nestabline vremenske prilike, a ponegde jaka kiša praćena grmljavinom, što će sigurno usporavati saobraćaj, Auto-moto savez Srbije savetuje vozačima posebnu opreznost na putevima u planinskim predelima.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter