Izvor:
07.04.2018 u 12:44
0

ZBOG PRAZNIKA SKRAĆENO RADNO VREME: Na Uskrs neće raditi ovi objekti!

Za vreme uskršnjih praznika, zanatski, trgovinski i ugostiteljski objekti u Beogradu radiće prema utvrđenom prazničnom rasporedu.

Prodavnice "Maksi", "Tempo" i "Šop end go" otvorene su do 18:00 sati, danas i u ponedeljak radiće redovno, dok će u nedelju, na Uskrs, 8. aprila biti zatvorene. Na Uskrs će biti zatvoreni svi "Merkatorovi" hipermarketi, "Roda" marketi i prodavnice "Idea", a danas i sutra ti objekti radiće redovno.

Marketi DIS-a u okviru tržnih centara rade do 19:00 sati, a ostali se zatvaraju u 20 sati. I za njih će Uskrs biti neradan dan, ali će danas i u ponedeljak raditi redovno. Maloprodajni objekti "Univereksporta" danas i u ponedeljak rade redovno, a u nedelju će biti zatvoreni.

Dežurni prodajni objekti koji u vreme državnih i drugih praznika obavljaju delatnost dužni su da raspored, početak i završetak radnog vremena, istaknu na vidnom mestu objekta najmanje tri dana pre dana državnog i drugog praznika.

Tržni centri "Ušće", "Delta siti", "Big Fashion", "Stadion" i "Rajićeva" otvoreni su danas i u ponedeljak do 22 sata, a u nedelju će biti zatvoreni, osim što će bioskopi "Sinepleks" raditi od 10:30 do jedan sat posle ponoći.

Gradske pijace danas rade uobičajeno od šest do 19 sati. Zelene pijace u nedelju, 8. aprila na Uskrs, neće raditi, osim pijaca "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode", "Dušanovac" i "Gornja Varoš", koje će raditi od šest do 13:00 sati. U ponedeljak, 9. aprila, sve pijace radiće skraćeno od 6 do 13 sati. "Veletržnica Beograd" će za praznike raditi neprekidno, 24 sata.

Garaža na pijaci "Zeleni venac" neće raditi u nedelju, 8. aprila, dok će ostalim danima raditi po redovnom radnom vremenu. Otvoreni tržni centar "Novi Beograd" danas će raditi po redovnom radnom vremenu od 8 do 16 sati, a u nedelju i ponedeljak, 8. i 9. aprila, neće raditi. Vozila javnog gradskog prevoza do ponedeljka saobraćaju po nedeljnom redu vožnje.

U zoniranim delovima grada tokom praznika parking se neće naplaćivati. I Pošte će raditi po izmenjenom radnom vremenu. Svih prazničnih dana 24 sata dežuraće Glavna pošta u Takovskoj ulici, a pošta u Savskoj 2 radiće od 8 do 15 sati.

Benzinske stanice na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji grada radiće od 00 do 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6 do 20 sati Ugostiteljski objekti za pružanje usluga ishrane i pića, koji se nalaze u stambenim zgradama, dana mogu da počnu sa radom najranije od 6:00 sati. Ti objekti mogu da rade najduže do jedan sat posle ponoći, ali muziku mogu da emituju najduže do 24 sata. Ostalim prazničkim danima rade od 6 do 24 sata i emituju muziku najduže do 23 sata.

Ostali ugostiteljski objekti za pružanje usluga ishrane i pića, koji se ne nalaze u stambenim zgradama, mogu raditi u okviru maksimalno utvrđenog radnog vremena od 00 do 24 sata.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter