Izvor:
16.12.2017 u 17:06
0

ISKLJUČENA FONTANA NA SLAVIJI: Zbog udarca oštećen mehanizam i bazen!

Fontana na Slaviji isključena je zbog oštećenja nakon što je oštećena zbog udara kombi vozila prilikom saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila, vrše se provere kolika su oštećenja i nakon popravki u toku dana biće puštena u rad.

Kako je za Tanjug rekao Darko Glavaš iz Uprave grada jutros se dogodio saobraćajni udes na kružnom toku Slavija u kojoj su učestvovala tri vozila, a od jačine udara jedno od njih velikom silinom udarilo je u muzičku fontanu .

Glavaš je precizirao da je reč o kombi vozilu Ford tranzit, beogradskih tablica, kojim je upravljalo lice starosti 52 godine, a koje je zbog povreda zadobijenih u nesreći prebačeno u Urgentni centar i tamo je na ispitivanju, a ekipe saobraćajne policije istražuju okolnosti zbog kojih je došlo do sudara.

– Od posledica sudara vidljiva su oštećenja na spoljašnjem delu fontane i ona je iz bezbednosnih razloga isključena. Ekipe vodovoda i kanalizacije sa ekipama Direkcije za građevinsko zemljište istražuju i utvrđuju stepen oštećenja – naveo je Glavaš.

Kako je u JKP Vodovod i kanalizacija rečeno prilikom udarca kombija u fontanu nije oštećen mehanizam, kao ni bazen.

– Tokom dana biće izvršena zamena oštećenih spoljnih ploča. Čim zamena bude završena fontana će biti puštena u rad –

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter