Izvor:
18.11.2017 u 19:15
0

JOŠ JEDAN NAPAD: Kontrolor „Bus Plusa“ pretučen na stajalištu!

Još jedan napad na radnike Busplusa.

Kontrolor Milan Panić, koga su juče za vreme obavljanja svojih radnih obaveza pretukle dve osobe i koji je zadobio više udaraca u glavu, nalazi se u KBC “Zemun”.

– Napad se dogodio juče oko podneva u vozilu na liniji 610. Putnik je zatečen bez karte, a nije želeo da plati posebnu kartu, niti da mu se izda prekršajni nalog. On je zajedno sa kontrolorom napustio vozilo na narednom stajalištu, ali je dok je bio u vozilu i kasnije na stajalištu telefonirao. Na stajalištu se potom zaustavio automobil iz kog je izašao momak koji je zajedno sa putnikom, koji je zatečen bez karte, napao kontrolora. Oni su nakon tog događaja pobegli automobilom, a kontrolori su o tome obavestili MUP – saopštili su iz Grada Beograda.

Počinioci su privedeni u PS Surčin.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: YouTube Printscreen/Celil Sagir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter