Izvor:
18.10.2017 u 02:40
0

Heroj Beograda spasao 30. život: Renato Grbić izvukao mladića (28) iz ledenog Dunava i otkrio njegove prve reči!

Tihi heroj Beograda Renato Grbić večeras je spasao 30. život – B. T. iz Sombora, mladića od svega 28 godina koji je pokušao sebi da oduzme život skokom sa Pančevačkog mosta u Dunav

Naizgled mirno veče i sedeljku sa prijateljima Renatu je prekinuo stariji sin rečima da je mladić, potpuno nag skočio sa mosta u reku kojoj je večeras temperatura svega 14 stepeni.

Kao što to inače radi, odmah je seo u čamac, a u pomoć mu je pritekao i kum.

– Bio sam u lokalu i sedeo sa prijateljima kada me je nazvao stariji sin i rekao da je neki momak potpuno nag skočio u Dunav. Odmah sam sa kumom seo u čamac i dao se u potragu. Mladić je sam počeo da nam govori: "Tu sam, tu sam". S obzirom na to da je na reci mračno, to nam je značilo – priča Renato.

Renato mu je prišao čamcem, u koji se nesrećni mladić odmah popeo.

Dečko je lep i zgodan kao lutka. Pitao sam ga odmah: "Sine, šta će ti ovo?". Rekao je da je imao razloge – kaže Renato kojem je ovaj mladić 30. osoba koju je spasao.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter