Izvor:
21.09.2017 u 21:55
0

KIŠA NAPRAVILA KOLAPS: U glavnom gradu velike gužve!

Današnje kišno popodne obeležile su gužve na Brankovom mostu, Gazeli, u Kneza Miloša, ali i u Takovskoj ulici, saopštili su iz Beogradskog taksija.

– Na Brankovom mostu gužve su u smeru ka Novom Beogradu, na Gazeli ka gradu. Takođe, povećan je intenzitet saobraćaja na Autokomandi, a zakrčena je i Kneza Miloša kod uključenja za Gazelu – javljaju iz Beogradskog taksija.

Osim toga, saobraćaj je usporen u oba smera u Takovskoj ulici, ali se u pravcu ka gradu primećuju i povremeni zastoji. Takođe, ukoliko je to moguće treba izbegavati i Bulevar Mihajla Pupina i Milentija Popovića.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter