Izvor:
14.09.2017 u 22:43
0

SVEČANO OTVOREN NOVI TRŽNI CENTAR U BEOGRADU!

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali svečano su danas otvorili novi tržni centar “Rajićeva”.

Premijerka Ana Brnabić poručila je da je iz ugla Vlade Srbije ta investicija, izraelske kompanije Ashtrom grupe, značajan primer kako možemo da sarađujemo sa investitorima iz Izraela i obećala da će vlada pružuti punu podršku njihovom radu i razvoju u Srbiji.

“Bićemo otvoreni da sa ambasadom Izraela radimo na tome da dovodimo što više investitora iz te zemlje”, rekla je Brnabić.

Ona je zahvalila Ashtrom grupi na strpljenju, jer su, kako je rekla, od 2002. godine čekali na realizaciju projekta.

“Nije bilo lako proći krzo papirologiju i trudimo se da to promenimo. Hvala Gradu na efikasnom izdavanju dozvola – to je jedini način da privlačimo investitore”, podvukla je predsednica Vlade.

Podsetivši da je juče posetila gradove u zapadnoj Srbiji, Čacak, Guču i Lučane gde je razgovara sa tamošnjim privrednicima, Brnabić je poručila da će vlada pomoći svim lokalnim samoupravama u kojima se radi i gradi.

“Bićemo tu za investitore, razgovaraćemo sa ambasadama, lokalnim samoupravama, da zajedno radimo na tome da otvaramo nova radna mesta”, rekla je Brnabić.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da, kada je govorio o viziji razvoja našeg glavnog grada, upravo je takve projekte i investicije imao u vidu, te da je novi šoping centar investicija od više od 80 miliona evra, koja otvara 400 novih radnih mesta.

“Ali više od toga, ovaj deo grada, sa ovim objektom, potpuno menja svoj izgled. Investitor će o svom trošku urediti fasade okolo, tako da će ovaj deo grada zasijati potpuno novim i lepim svetlom”, rekao je Mali.

Prema njegovim rečima, Beograd ima veliki potencijal, treba samo “znati samo kako ga iskoristiti", i podsetio da je lokacija novog tržnog centra više od 10 godina bila potpuno prazna i zapuštena.

Tanjug
Foto: Twitter/RTS_Vesti/Twitter/dominosrbija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter