Izvor:
12.07.2017 u 20:53
0

ŠOK U AUTOBUSU NA LINIJI 31: Stariji muškarac kamerom zakačenom na sandali snimao devojci ispod suknje!

U Javnom prevozu na liniji 31, danas je došlo do skandala kada je stariji čovek imao kameru prikačenu za obuću kojom je "virio" devojci ispod suknje.

Prema rečima naše čitateljke (ime poznato redakciji), koja se našla u autobusu u kome je izbio skandal reč je o starijem muškarcu koji je vrlo pristojno izgledao.

"Stajao je iza doterane devojke u haljini. Kako se ona pomerala, tako se i on pomerao za njom i nameštao svoje stopalo u sandali sa kamerom između prstiju ispod njene suknje. Ne bih ništa znala o tome, da jedan mlađi, masivan čovek nije povikao: ''Šta radiš to?'' i odalamio ga po glavi. Svi su krenuli da brane tog starijeg da ga ovaj mlađi ne umlati", priča nam šokirana čitateljka i kaže da je vozač potom otvorio vrata, a "snimatelj" je pobegao.

"Onda je ovaj mlađi ispričao na glas svima šta se desilo. Devojka se rasplakala, pružila mu ruku i zahvalila se", dodala je naša čitateljka koja i dalje ne može da veruje čemu je danas prisustvovala u vozilu javnog prevoza.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter