Izvor:
02.10.2019 u 15:12
0

AKO IM DRŽAVA NE ISPUNI USLOVE: TAKSISTI najavili još radiklaniji protest!

Nezadovoljni taksisti i danas su blokirali Slaviju, Nemanjinu ulicu, Kneza Miloša i širi centar Beograda, zbog čega pojedine linije gradskog prevoza nisu radile, pa su građani morali da idu pešice.

Predsednik taksi udruženja Aleksandar Bjelić najavio je radikalizaciju protesta od naredne nedelje, ako se ne ukine CarGo, a kako navode Večernje novosti, oni su rekli da bi radikalizacija mogla da uključi i blokadu mostova.

Nezadovoljni radom Komunalne milicije i, kako kažu, nesprovođenjem Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, beogradski taksisti su i danas od 13 do 15 sati bili u protestnoj vožnji.

Prema rečima Aleksandra Bjelića, predsednika taksi udruženja iz Srbije, ukoliko se ne ukine CarGo, naredne nedelje može doći do radikalizacije protesta.

Taksi udruženja saopštila su u utorak uveče da će nastojati da sugrađanima, s obzirom na to da im svojim protestnim vožnjama otežavaju obavljanje njihovih aktivnosti, to u maloj meri kompenzuju.

Kako je saopšteno, zbog toga će na svojim trasama, a u okviru protestne vožnje, taksisti besplatno prevoziti sugrađane.

Zbog protesta taksista, bile su obustavljene trolejbuske linije 29, 21, 22 i 40, dok je saobraćajna policija preusmeravala autobuse koji se kreću izmenjenim trasama.

Tramvajske linije 9, 10 i 14 su bile skraćene do Autokomande, rekli su u GSP-u.

kurir.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter