Izvor:
20.09.2019 u 08:28
0

RADOJIČIĆ: Obnovljeno 26 DEČIJIH IGRAČLIŠTA!

Radovi na rekonstrukciji parka Milutina Milankovića, vrednoj 26 miliona dinara, biće završeni do kraja godine, najavio je danas gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, prilikom obilaska radova.

Radovi u parku, koji se prostire na površini od 9.200 kvadrata i predstavlja zelenu oazu u blizini Slavije i Autokomande, počeli su krajem avgusta.

"Na ovoj lokaciji obnoviće se zelene površine i mobilijar, a biće zasađeno i šest novih stabala. Vrlo je važno što će se obnoviti i igralište za decu po savremenim principima sa bezbednim spravama, prilagođenim i deci sa smetnjama u razvoju", istakao je Radojičić, a prenosie mediji.

Gradonačelnik je ukazao na blizinu Dečje klinike u Tiršovoj i naglasio da će obnovljen park biti mesto gde će deca koja idu na preglede ili na lečenje moći da provedu izvesno vreme u igri i odmoru.

"U prethodnoj godini 36 dečjih igrališta je rekonstruisano, a ove godine 26. Ponašamo se odgovorno prema našoj deci jer nastojimo da u parkovima obezbedimo bolje uslove kako bi deca više vremena provodila na otvorenom i u prirodi", naveo je Radojičić.

Događaju je prisustvovao direktor "Zelenila – Beograd" Slobodan Stanojević.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter