Izvor:
10.03.2019 u 12:46
0

ČISTKA DIVLJIH TAKSISTA! Oduzet automobil sa oznakom BG Taxija koji je vozio taksista iz Apatina!

Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija Grada Beograda sinoć su privremeno oduzeli automobil marke "ford mondeo" od S.Z. iz Beograda.

Utvrđeno je da je S.Z. koji ima dozvolu za vršenje taksi usluga na teritoriji opštine Apatin, pozajmio vozilo od regularnog taksiste sa krovnom oznakom BG Taxi, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

Zbog toga će prijava biti podneta i protiv S.Z. kao i protiv taksiste koji mu je pozajmio vozilo. Od primene novih zakonskih ovlašćenja, koje su komunalna policija i Saobraćajna inspekcija dobile 29. decembra, privremeno su oduzeta 52 vozila koja su koristili "divlji taksisti", kaže se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter