Izvor:
23.07.2017 u 16:01
0

Na teniskom terenu ispao haos:UTRČAO NA TEREN I UZVIKIVAO NACISTIČKE PAROLE!

Tokom polufinala teniskog turnira na centralni teren u švedskom Bastadu između Davida Ferera i fernada Veradska izašao je jedan muškarac koji je uzvikivao nacističke slogane i podigao ruku što je ličilo na nacistički pozdrav.

Početkom drugog seta polufinalnog meča na teren je potpuno neometano ušetao čovek. On je sa visoko podignutom rukom i šakom skupljenom u pesnicu uzviknuo "Zig hajl" (Živela pobeda), nacistički pozdrav kojim su članovi nacističke stranke pokazivali odanost svom vođi Adolfu Hitleru.

Igrači na terenu bili su uplašeni i šokirani, Ferer je momentalno počeo da se povlači sa terena. Prvi je reagovao sudija meča, koji je sišao sa stolice i krenuo prema nepoznatom čoveku. Potom je uletelo obezbeđenje i izvelo ga.

Prema pisanju švedskih medija verovatno se radi o mentalno oboleloj osobi. Policija je potom uhapsila muškarca zbog nedozvoljenog ulaska na teren, preneo je AP.

David Ferer priznao je da je bio ozbiljno uznimeren kada je video nepoznatog čoveka koji je neometano ušetao na teren tokom meča.

izvor/informer

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter