Izvor:
06.06.2016 u 00:57
0

ENDI MARI: U ovom finalu bili smo svedoci istorije

Britanski teniser Endi Mari čestitao je Novaku Ðokoviću osvajanje prve titule na Rolan Garosu i istakao da je srpski teniser potpuno zasluženo stigao do trofeja.

Ðoković je u svom četvrtom finalu u Parizu pobedio Mareja sa 3:6, 6:1, 6:2, 6:4 i došao do 12. trofeja na gren slemovima, prestignuvši legendarne Bjorna Borga i Roda Lejvera.

– Hvala mom timu i prijateljima, kao i mojoj porodici, što su danas sa mnom. Hvala publici na tribinama, bila je fantastična atmosfera danas i bilo je divno igrati pred ovakvim navijačima. Hvala čitavoj organizaciji koja radi fantastičan posao i doprinosi da Rolan Garos bude ovakav turnir. Čestitke timu Novaka Ðokovića i na kraju velike čestitke Ðokoviću, ovo je njegov dan – rekao je Mari nakon meča.

– Ono što je uradio u prethodnih 12 meseci je fenomenalno.Osvojio je sva četiri gren slema u godinu dana što je veoma retko u tenisu. To je toliko retko u tenisu, nije se desilo toliko dugo. Svi vi smo danas svedoci istorije. Nije lepo biti na suprtonoj strani, ali sam ponosan što sam bio deo toga. Čestitke još jednom Ðokoviću – zaključio je Škot.

Tanjug
Foto: Twitter/rolandgarros

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter