Izvor:
27.03.2017 u 17:12
0

ŠANSA ZA NOVAKA: Mari preskače i Monte Karlo

Prvi teniser sveta Endi Marej sigurno će propustiti Dejvis kup meč Velike Britanije protiv Francuske, koji će se igrati od 7. do 9. aprila, a nisu velike šanse ni da zaigra na mastersu u Monte Karlu nedelju dana kasnije.

Njegov rođeni brat Džejmi Marej je otkrio britanskim medijima da je Endijeva povreda lakta ozbiljnija nego što se u prvi mah mislilo.

– Očigledno postoji neka ruptura u njegovom laktu i zato mora da miruje. Kako mi je Endi rekao, sve može da radi, osim da servira, pa je zato prinuđen da se odmara, to je jedino što može da radi – rekao je Džejmi Marej.

Ovakav ishod može biti dobar za Novaka kako Britanac ne bi uvećavao prednost nad srpskim teniserom.

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter