Izvor:
18.10.2019 u 08:14
0

SRPSKI TENISER SE OPORAVIO OD KOKSAKI VIRUS: Vreme je za treninge!

Srpski teniser Laslo Ðere oporavio se od koksaki virusa i počeo sa treninzima.

Ðere je ujedno bolovao i od citamegalo virusa i mononukleoze, a da nije znao, ali je sada spreman se vrati turnira i zato se prijavio za nastup u Bazelu i Mastersu u Parizu.

Srećom, virus mi je prepoznat na vreme jer bi inače bio u opasnosti da izazove upalu srčanog mišića. Sa otkrićem ova tri zdravstvena problema, moj tim i ja smo doneli odluku da napravim pauzu u treninzima od barem mesec dana, bez bilo kakvih fizičkih aktivnosti. U tom periodu sam radio i magnetnu rezonancu srca i ultrazvuk abdomena. Rezultati prošlonedeljnog pregleda kod kardiologa bili su, na moju veliku radost, zadovoljavajući. Virus je suzbijen i dobio sam dozvolu da ponovo počnem sa treninzima – rekao je Ðere, a preneto iz njegovog PR tima.

Ðere kaže da mu je u ovom trenutku najvažnije da radi na kondiciji.

Uželeo sam se tenisa, osećam se bolje iz dana u dan i voleo bih kada bih uspeo da budem spreman već za nastup u Bazelu, na šta će najviše uticati moje stanje narednih dana – naglasio je Ðere.

Ðere je poslednji meč krajem avgusta u porazu od sunarodnika Miomira Kecmanovića na US openu i trenutno je 39. na svetu.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/Laslo Djere

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter