Izvor:
22.01.2019 u 17:35
0

TROICKI: Sjajan je osećaj vratiti se, posebno u Dejvis kup!

Srpski teniser Viktor Troicki, nakon što se posle problema sa povredama vratio na Australijan openu, izjavio je da je sjajan osećaj ponovo biti "u takmičarskom pogonu", a posebno što će opet igrati za reprezentaciju u Dejvis kupu.

Troicki će biti deo tima Srbije u predstojećem meču protiv Uzbekistana.

– Bilo je lepo napraviti i pauzu, to vreme sam maksimalno iskoristio da provedem sa mojom porodicom, suprugom i ćerkom Irinom. Napunio sam baterije, sanirao povrede, a sam finiš 2018. posvetio sam se pripremama za ovu godinu. Pre samog gren slema u Melburnu odlučio sam da odigram i jedan čelendžer, koji mi je poslužio kao zagrevanje za sam Australijan Open. Dugo nisam bio u poziciji da moram kroz kvalifikacije do glavnog žreba – rekao je Troicki.

On je dodao da je zadovoljan što je došao do drugog kola, gde ga je zaustavio sjajni Grk Stefanos Cicipas.

– Dobio sam jako dobre igrače, pobedio četiri kvalitetna meča i u drugom kolu glavnog turnira odigrao težak, ali sjajan meč sa Cicipasom, koji je evo sada možemo videti izbacio i jednog Federera, plasirao se u polufinale. Dobio sam poziv od selektora Zimonjića za meč u Uzbekistanu i sa velikim zadovoljstvom mogu reći da sam putnik za Taškent. Uželeo sam se Dejvis kupa, te naše timske atmosfere, druženja, svega onoga lepog što samo ovo takmičenje može doneti i dati – istakao je Troicki.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter