Izvor:
27.11.2018 u 15:52
0

SRPKINJA SVOJOM LEPOTOM OČARALA HRVATE: Posle Dejvis kupa, Vatreni joj posvetili pesmu!

Srpkinja Marijana Veljović delila je pravdu u finalu Dejvis kupa u Lilu, u kome je Hrvatska pobedila Francusku i domogla se "salatare".

Kragujevčanka je sjajno odradila posao na mečevima između Conge i Čilića prvog dana, kao i u odlučujućem duelu između Puja i Čilića.

Veljovićeva (31) je očarala i Hrvate, koji su joj posvetili pesmu "Slatka mala Marijana"…

– Krajnje simpatična pesma – kratko je prokomentarisala Marijana.

Suđenje finala Dejvis kupa smatra vrhuncem karijere.

– Fenomenalan osećaj. Vrhunac moje dosadašnje karijere i nešto što ću pamtiti čitavog života. Raditi posao koji volite pre svega i biti u mogućnosti da doživite atmosferu od 26.000 ljudi koji su tu da podrže svoje zemlje, biti u centru dešavanja svega toga je nešto što bi moralo da se doživi da bi moglo da se prepriča – rekla je Kragujevčanka.

Ona je ranije ove godine sudila i finale ženskog singla Australijan opena. Za očekivati je da dobije poverenje i na nekom muškom gren slem finalu.

– Ne znam da li ću u 2019. imati priliku da sudim finale gren slema. Nadam da će mi se do kraja karijere ukazati takva prilika, svakako bih to volela –

Svejedno joj je da li sudi teniserima ili teniserkama.

– Ne pravim podelu, svaki meč je težak na svoj način, bez obzira da li je muški ili ženski – zaključila je Marijana Veljović.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter