Izvor:
24.03.2018 u 23:06
0

PIŠU ISTORIJU: Hokejaši ruskog CSKA i finskog Džokerita postavili su novi rekord u KHL, pošto su odigrali najduži meč!

Hokejaši ruskog CSKA i finskog Džokerita postavili su novi rekord u KHL, pošto su odigrali najduži meč u istoriji ovog šampionata.

Peta polufinalna utakmica Zapadne konferencije KHL lige trajala je čak 143 minuta! Okončana je posle gola Mike Nijemija, koji je odveo Džokerit i seriju u šestu utakmicu.

Najduži odigrani meč do sada u KHL šampionatu trajao je 118 minuta i 47 sekundi, a igrali su ga Severstalj i Lokomotiva. U Moskvi su poveli oklopnici iz Helsinkija golom Brajana O‘Nila, a izjednačio je Kiril Kaprizov nepunih šest minuta kasnije.

Rezultat 1:1 bio je i na kraju regularnog dela, a onda se otišlo u produžetke. Odnos udaraca na gol protivnika bio je 53:27 za CSKA, ali im to nije pomoglo da se domognu finala.

U 128. minutu posle gužve pred golom Finaca Roman Ljubimov spakovao je pak iza leđa Karija Rame, ali je pogodak poništen jer je golman u dvoboju sa Džefom Platom ostao bez kacige.

Šesti meč odigran je danas u Helsinkiju, trijumfovao je CSKA 4:3 i plasirao se u finale Zapada ukupnim rezultatom u seriji 4:2.

U finalu će se sastati sa šampionom KHL lige, ekipom SKA iz Sankt Peterburga.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter