Izvor:
23.07.2017 u 18:57
0

Himna Bosne i Hercegovine razbesnela Beloruskinju: Sišla je sa postolja zbog nje! (VIDEO)

Na Evropskom prvenstvu u atletici za takmičare do 20 godina došlo je do skandala zbog greške organizatora.

Beloruska atletičarka Violeta Skvarcova u znak protesta zbog pogrešno puštene himne napustila je ceremoniju dodele medalja na Evropskom prvenstvu do 20 godina u italijanskom Grosetu.

Mlada atletičarka je trijumfovala u troskoku na Evropskom prvenstvu mladih, ali je prilikom dodele medalja doživela neprijatnost. Umesto himne Belorusije, odsvirala je himna BiH zbog čega je atletičarka odlučila da siđe sa podijuma za dodelu medalja.

Nakon što je odmah prijavila da se dogodila greška, Italijani su joj se izvinili za propust i odlučili da ponove ceremoniju dodele medalja.

Happytv.rs/Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter