Izvor:
16.07.2017 u 18:36
0

PRLAINOVIĆ NEMA DILEMU UOČI STARTA SP: I ovde hoćemo da idemo do kraja!

Srpski vaterpolista Andrija Prlainović izjavio je da jedva čeka da počne Svetsko prvenstvo u Budimpešti.

Srbija, koja brani svetsku titulu, u ponedeljak će igrati protiv Južne Afrike.

"Važni je da osetimo turnir. Naravno da ne razmišljamo mnogo o rivalu, za nas zaista prvenstvo počinje od drugog kola. Na startu će biti najvažnije da osetimo ambijent, da se povežemo i stvorimo dobru podlogu za susrete koji su mnogo važniji, sa Španijom i Grčkom jer nam prvo mesto u grupi zaista mnogo znači", rekao je Prlainović, koji će sa Filipom Filipovićem šesti put igrati na Svetskom prvenstvu.

"Svega je bilo dva zlata, srebro pa dva takmičenja bez medalje. Ipak sam zadovoljan. I ovde hoćemo da idemo do kraja", dodao je on.

List koji izlazi samo za vreme SP na strani posvećenoj muškom vaterpolu objavio je veliku sliku Prlainovića uz naslov da su Srbi i Amerikanke najveći favoriti. Konstatuje se da Srbija ima Filipovića, Prlainovića i Duška Pijetlovića…

"Mi smo kao porodica, kao preduzeće u kojem vladaju izvanredni odnosi. Ni sujete, ni loših trenutaka. Najviše smo povezani i to mnogo znači", rekao je Prlainović.

Prvog dana će u našoj grupi biti derbi Španija – Grčka.

"Važan susret. Da ih vidimo. Grci bez odličnih igrača Milonakisa i Afrudakisa, ali sa sve boljim Genidunasom. Španija sa vaterpolistima od kojih neke uopšte ne poznajem ali sa novim selektorom Martinom. I mogu da iznenade. Naše je da oba tima pobedimo", istakao je srpski vaterpolista.

Srbija je u nedelju imala samo jedan, ali žestok trening. Tako će biti i u ponedeljak na dan utakmice. Utakmica između Srbije i Južne Afrike biće odigrana u ponedeljak od 17.30 časova.

UNIQA zvanično osiguranje vaterpolo tima Srbije na Svetskom prvenstvu u Budimpešti.

izvor/kurir

foto/facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter