Izvor:
03.12.2019 u 14:03
0

PRVI PORAZ NA SP: Ženska rukometna reprezentacija Srbije izgubila od Norveške sa 28:25!

Ženska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je od Norveške 28:25 (13:12) u utakmici 3. kola A grupe Svetskog prvenstva u Japanu.

Ekipa Ljubomira Obradovića pružila je jak otpor Norvežankama, čak i imala prednost u većem delu prvog poluvremena, ali je u finišu presudio veliki kvalitet i iskustvo rivala za prvi poraz na turniru, nakon dva trijumfa.

Najefikasnija na meču bila je Stine Bredal Oftedal sa sedam golova, dok je u srpskom timu Kristina Liščević dala šest, a Dragana Cvijić i Željka Nikolić po četiri.

Srbija trenutno drži treće mesto grupe sa četiri boda, koliko ima i Holandija, Norveška šest, a Slovenija dva, nakon što je iznenađujuće izgubila od Angole 33:24.

Rukometašice Srbije takmičenje nastavljaju u četvrtak protiv Holandije od 10 sati po srednjeevropskom vremenu.

Izvor: Tanjug
Foto: Rukometni savez Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter