Izvor:
18.09.2018 u 07:38
0

Nenad Peruničić izabran za selektora rukometaša Srbije!

Novi selektor muške rukometne rezprezentacije Srbije je Nenad Peruničić, odlučio je Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije.

Kako je saopštio Savez, bivši reprezentativac i dugogodišnji trener Crvene zvezde obavljaće posao selektora u naredne četiri godine.

Navedeno je da je Peruničić jednoglasno izabran i da za njegovo imenovanje ima mnogo razloga, među kojima i to što je bio član generacije koja je osvojila tri medalje na velikim takmičenjima.

Predsednik Upravnog odbora RSS Božidar Đurković ocenio je da je Peruničić kompetentan i rekao da veruje u njega.

"Dugo godina je u Srbiji, radi sedam godina u Crvenoj zvezdi, ali i uz probleme kluba koji su nam svima poznati. Kao trener se isklesao i očeličio. Na novom smo početku. Ekipa koja je igrala baraž sa Portugalcima, uz popunu, kadete i juniore koji dolaze, ima perspektivu u naredne četiri godine. Nenad ima želju da se dokaže. Uz pomoć i podršku Ljubomira Obradovića, savetodavnu i koordinatorsku, možemo dobiti dobrog trenera", naveo je on.

Selektor ženske reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović izabran je za koordinatora muških reprezentativnih selekcija.

b92.net
Foto: rss.org.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter